Foto van de maand februari – 2023

Afscheid van de Domisolletjes
Voor de Foto van de maand februari van de Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul gaan we naar Kwintsheul. In 2002 ging het voltallige kinderkoor van de Andreaskerk op de foto ter gelegenheid van het afscheid van de dirigent, José Batist-Kouwenhoven, die twaalf jaar voor het koor had gestaan.
Alle kinderen hadden een bijdrage gemaakt voor een afscheidsboek en daar maakte deze groepsfoto deel van uit. Helaas staan er alleen voornamen in het boek en geen achternamen. Nu de foto in de collectie van de vereniging terecht is gekomen, willen we graag alle informatie compleet hebben en zijn we op zoek naar de voor- en achternamen van de 26 meisjes en 2 jongens.
Wie zijn deze 28 jonge zangers en zangeressen? Wat is er van ze geworden? Reacties zijn welkom bij de Historische Vereniging via e-mail  foto@hvwk.nl of Facebook www.facebook.com/hvwateringen. Op de website hvwk.nl komen de reacties te staan die we ontvangen: Nieuws -> Foto van de maand.

Dit zijn reacties hebben we van Facebook hebben overgenomen:
Daphne Voskamp: Nr. 26 Laura vd Berg, Nr. 27 Linda van Steekelenburg , Nr. 20 ouwerling, Nr. 10 Louise Enthoven, Nr. 13 Daphne van der
Burg.
Margrit Snoeren – Stijger: Daphne Voskamp is nr. 26 niet Jessica Endhoven, zus van Louise Buijs (Louise Endhoven)
Laura van Lier: Nr. 17 is Eline Schoenmaker en die kent er vast nog wel meer van de foto
Eline Schoenmaker: Laura van Lier zeker herken ik er meer.
Renate Spruijt: Margrit Snoeren – Stijger is nummer 15
Margrit Snoeren – Stijger: Nr. 25 Sjoerd van Marrewijk
Eline Schoenmaker: Nummer 1 Dagmar Bol nummer 2 Marjolein De Korte – van Marrewijk nummer 5 Guus Schutte nummer 8 Melissa Groenewegen nummer 10 Louise Enthoven nummer 15 Marrit Stijger nummer 16 Nicolet van der Voort-verbeek nummer 17, ikzelf Eline Schoenmaker nummer 23 Mieke Schutte nummer 24 zoon van Mieke nummer 25 Sjoerd van marrewijk nummer 26 zus van Louise en Bart Enthoven
Jessica Diteweg: 10: Louise Buijs 11: Stefanie vd Berg 9: Michelle van Steekelenburg 8: Melissa Groenewegen 27: Linda van Steekelenburg 14: Tracey Tetteroo 26: ik
Debby van Velden-Venema: Angela Buurman, misschien dat jij iemand kent? Jij zat toch bij t koor?
Mieke van Bergenhenegouwen: 19 is Renate Spruijt
Michelle van Steekelenburg: 6. Mariska van der Valk 7. Melissa Grootscholte 8. Melissa Groenewegen 9. Michelle van Steekelenburg 10. Louise Enthoven 11. Stefanie van den Berg 22. Kelly grootscholte 23. Mieke Schutte 24. Bas Schutte 25. Sjoerd van Marrewijk 26. Jessica Enthoven 27. Linda van Steekelenburg
Sylvia Van Velden Bellekom: Nr. 3 Femke van Velden
Annemarie Hollaar: Sylvia Van Velden Bellekom is dat Femke? Dat ben ik ja
Femke van Velden: 1. Dagmar Bol 4. Denise van schiet 5. Guus schutte 7. Melissa Grootscholte 9. Michelle van Steekelenburg.

De foto van januari 2023 – Op de schaats naar Gouda
De foto van vorige maand met negen schaatsers die de tocht naar Gouda en terug hadden volbracht, leverde een aantal leuke reacties op. Inmiddels zijn zeven van de negen mannen herkend. De foto is nog te bekijken op de website en Facebook in de hoop dat de laatste twee namen bekend worden.

Foto van de Maand
De Historische Vereniging plaatst maandelijks een foto op de website www.hvwk.nl en op de Facebookpagina www.facebook.com/hvwateringen. Het gaat om historische foto’s waarvan de werkgroep de achtergrond niet kent.
Informatie en tips kunnen direct worden gezonden naar foto@hvwk.nl. Alle reacties komen op de website te staan. Op Facebook kunnen reacties direct worden geplaatst. De bundeling van alle reacties verschijnt in het ledenblad.