Foto van de maand augustus 2023

De beste wielrenners van Wateringen
De Profronde Westland van 2023 zit er weer op en we kijken al uit naar de jubileumeditie van volgend jaar. Tot 2016 heette het evenement de Wateringse Wielerdag en deze maand blikken we terug op een van die eerdere edities. De foto van de maand augustus van de Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul is in 2007 gemaakt door Peter van Raamsdonk.
Voor de verandering zien we niet het erepodium van de profs met Michael Boogerd als de grote winnaar, maar een aantal nog onbekende wielrennertjes. Aan de T-shirts te zien is dit het podium van de dikkebandenrace, met de eerste drie meisjes en de eerste drie jongens die over de streep kwamen. Achter de kinderen staat nog een rondemiss te stralen.
Wie zijn de kinderen en de rondemiss op deze foto? Wat is er van ze geworden? Reacties zijn welkom bij de Historische Vereniging via e-mail foto@hvwk.n lof Facebook www.facebook.com/hvwateringen. In de bijlage staat ook de foto met nummers bij alle personen als hulpmiddel bij het reageren. Tijdens het historisch spreekuur is de foto ook in een groter formaat te bekijken.