Archief hoofdpagina

Foto juli 2007

Bedevaart naar de zon


Voor het eerst toont de Historische Werkgroep Oud-Wateringen & Kwintsheul een foto die niet in een van de beide dorpen is gemaakt. Op 14 juli, de nationale feestdag van Frankrijk, is er een extra historisch spreekuur in verband met de fuchsiashow in het Hofpark. Daarom is gekozen voor een foto die in Frankrijk is gemaakt. Om precies te zijn in Lourdes in 1978.

Wateringen is al vele jaren een centrum van bedevaarten naar Kevelaer en Lourdes. In de zonnige zomer van 1978 ging een groep Wateringers met Christoffel Reizen op pad. Voor het hotel werd een groepsfoto gemaakt als aandenken.

Wie zijn al deze mensen? De Historische Werkgroep Oud-Wateringen & Kwintsheul wil graag antwoord op deze vraag. Ook alle andere informatie over de foto en de mensen erop is van harte welkom.

De foto van juni - Heulse familie gezocht
De foto toonde het gezin van Jacobus Middelburg aan de Hoenderparklaan. Een flink aantal namen is bekend, maar nog net niet allemaal. Meer reacties zijn nog steeds welkom. De foto blijft te zien op de website van de Historische Werkgroep, pagina Foto van de maand.
 


----- Original Message -----
From: Hbeukers
To: 
Sent: Thursday, July 12, 2007 1:56 AM
Subject: foto van de maand

Bedevaart naar de zon.

Ik vermoed dat op die foto,#24,dat is waarschijnlijk mijn moeder,Ploon Beukers-Roodenrijs,en foto #43 is waarschijnlijk Peet Jutte van de Herenstraat,

Ik kijk altijd naar die foto's als ze uitkomen,altijd leuk om oud Wateringers weer te zien,ieder van vroeger of nu.


Met vriendelijke groeten,Henk Beukers,USA